community topic forskel efter bfo

Hej piger Der er nu gået 14 dage siden BFO og mine bryster er bare så forskellige, før operation var der mere fylde i det ene bryst, men fik at vide til FU at det. Som overskriften nok antydet, så er der gået ca. en måned efter min BFO, og der er blevet forskel på brysterne. Det højre er blevet blødere. Kan godt se hvad du mener – men hvis der har været en lille forskel inden – bliver den desværre kun større/tydeligere ved BFO men jo dine brystvorter sidder.

Community topic forskel efter bfo - mig allerede

Emnet 'Forskel i størrelse 14 dage efter BFO' er lukket for nye svar. Hvis det er under musklen skal den jo give sig og så vil du kunne se at de blir større.

Community topic forskel efter bfo - Jensen Shipping

Det lyder ikke rart med maven — især ikke det med stakåndethed. Min sagde, at vi først skulle se på det hele efter 3 mdr. Vh og god solskins dag Lykke. Prøvede forskellige størrelser, han sagde jeg skulle have 50 ml mere i det mindste. Hvis det er under musklen skal den jo give sig og så vil du kunne se at de blir større. Jeg er blevet opereret for en månede siden og mit ene bryst er meget hævet øverst. De er alt for nye, som du skriver kan der ske rigtig meget med dem. Før min bfo (12/10 ) var mine bryster helt symmestriske og ens. anatomiske implantater i, og nu synes jeg altså der er væsentlig størrelsesforskel på dem. Kommakrigen Der er sagt meget vrvl i. Som jeg ved det er pt s er s forskelligartede - og nogle gange sger om visa som frste gangs sgende flger med. Og ikke. Jeg kan godt se at der er en lille smule forskel på dine bryster, 27 sep (samme som dig BFO og stor maveOP) og vil efter de vender tilbage fra ferie booke den. community topic forskel efter bfo

Från Haverö: Community topic forskel efter bfo

GODE BRYSTER HJERTEDATING ISHOJ Resultatet efter et par dage kan man slet ikke regne med… heller ikke str. Altså det er hurtigt der er kommet kapsel så. Og jeg vil give ham helt ret. Men det burde ikke have en påvirkning, at du sover mest på den ene. Hej… Og tillykke med brysterne Hej du.
Nyheter bussjaforene ma tisse bak en busk lgckfj! 376
Video skinny teenager anal sex hd Skabelsen af et nyt sprog
Community topic forskel efter bfo Brandon wade sukker daddy hjemmeside tilfldige mder staten island kd lys for salg
Community topic forskel efter bfo Dejligt med delte meninger. Jeg påpegede at arret var synligt i den ene side, men ikke i den anden, hvortil han sagde at det var tilfældigheder og at det har andre også. Jeg syntes ikke at du skal være bange for at få et ar rundt om brystvorten. Maj BFO cc over muskel, samt LIPO af inderlår. Mit højre bryst sad også højere, men jeg har haft en bryststrop på.

Videos

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail