Vikærgården - Akuttilbud og rehabilitering (nyt vindue) Læs mere om Aarhus Kommunes indsats for borgere, der har svært ved at klare almindelige. Sundhed og Omsorg være trendsættende inden for rehabilitering og . http:// glennedixon.com da / borger / sundhed -og- sygdom / Traening -og-. Vikærgården er et nyt og anderledes tilbud om midlertidig døgnrehabilitering. Vikærgården er et rehabiliteringscenter, hvor vi bl.a. udvikler og afprøver nye velfærdsteknologiske løsninger til gavn for borgerne. har mistet færdigheder, som gør, at du har behov for pleje og træning. Send kommentar: Sundhed og Omsorg.

Videos

Da borger sundhed og sygdom Traening og rehabilitering Vikaergaarden Akuttilbud og rehabilitering Pr - Camping: Skiveren

Hvis du har en genoptræningsplan fra hospitalet, vil den blive varetaget under dit ophold, og du kan forvente træning med en terapeut gange om ugen. Borger Erhverv Politik Aarhus Job. Til email ikke gyldig. Aarhus og Region Midtjylland.

Da borger sundhed og sygdom Traening og rehabilitering Vikaergaarden Akuttilbud og rehabilitering Pr - Vibrator GRATIS

Da borger sundhed og sygdom Traening og rehabilitering Vikaergaarden Akuttilbud og rehabilitering Pr. Rehabilitering Hvis du har brug for rehabilitering, kan du efter en konkret individuel vurdering blive visiteret til rehabilitering på et af følgende steder:. Der er flere fælles opholdsstuer, hvor du kan spise og være sammen med Vikærgårdens øvrige beboere. Her kan du tippe en ven om siden. Kontakt Vikærgården Hvidkildevej   Risskov Telefon:  87 13 17 00 E-mail:  vikaergaarden mso. Ortopædisk GenoptræningsCenter, Aarhus   nyt vindue. Scripted theme by Styled Themes.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail