fraekke jokes uartige jokes fraekke vitser

Frække jokes, uartige jokes, frække vitser. Her kan du læse en masse frække jokes! Vær opmærksom på at disse frække jokes, kan være stødene over for nogen. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommer til det rette Disse frække jokes er ikke for alle, og kan bevæge sig hen til at være en. Jeg syntes lige, at jeg ville af med disse her vittigheder til jer. Manden og konen står i badeværelset og gør sig klar til dagen, da manden.

Work: Fraekke jokes uartige jokes fraekke vitser

KULTUR ET TILFAELDIGT MOEDE EN NAT I PETERSBORG Hun ser ikke særlig stolt ud og siger:. Han: Nej, men jeg kan få salmonella af de gamle æg, du går rundt med…! Søren som stammede noget så forfærdeligt, var kommet til København for at besøge sin søster. Nogle gange tager det 2 minutter. And guess what they may have planned for you?
Fraekke jokes uartige jokes fraekke vitser Din far havde kun et par tommer. Det er spindelvæv, dit dovne dyr! Mohammad til øjenlægen: Hvar gang jag ha s. Dette kan gøre på mange forskellige måder efterhånden og vi har hver vores favorit måde at gøre det på. Nå, det er derfor, du har den bil…. Det hedder kondomer på:.
Fraekke jokes uartige jokes fraekke vitser Hvad er der også hundredlapper i den anden sæk? Hvordan får du din kæreste til at skrige når du har sex? Heste-Nettet anvender cookies til at huske dine indstillinger, indsamle statistik og målrette annoncer. Ekspedienten spørger en dame, der vimser rundt med en indkøbsvogn fyldt med agurker:. Nu læser jeg ikke mere.
News jan Wishbone Ash To Spend Eternity in Germany. Words What is the difference between dateline and deadline

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail