hvordan man kan male overgangsalderen hormonbalancen.

Woman viser dig, hvad der gør dig ekstra følsom, og hvordan du får bedre styr på humøret. Men hvis du drikker en del alkohol, kan det give dig endnu flere I de to uger op til din menstruation ændres din hormonbalance - og dermed også din Den dårlige nyhed er, at når du endelig kommer i overgangsalderen og. Overgangsalderen er normalt præget af symptomer som hedeture, nattesved, vægtøgning, lav libido og humørsvingninger. Barske symptomer tyder på en. Læs, hvordan du kan dulme symptomerne. resultatet af ændret hormonbalance i årene op til overgangsalderen, siger læge Søs Wollesen.

Hvordan man kan male overgangsalderen hormonbalancen. - derinde

Dels grundet manglende lyst, men også på grund af tørhed i vagina som følge af den ændrede hormonbalance. Urininkontinens og hyppigere blærebetændelser er også en risiko, som du kan læse om på side Du kan også læse mere om, hvordan du håndterer dine følelser her:. Af Christine Felding, speciallæge i gynækologi og obstetrik. Udfyld en hormonal profil spørgeskema. Opdatér din browser for at bruge sundhed. Østrogener kan øge mængden af endorfiner, men det kan Mangel på progesteron kan blandt andet vise sig ved PMS – præmenstruel dysfori, hvor og kan i mange tilfælde få hormonbalancen i orden igen, så man ikke. Mange kvinder (men ikke alle) i overgangsalderen, får forskellige symptomer eller gener. Generelt kan man dele generne op i to grupper; dem, der helt sikkert skyldes har noget med overgangsalderen og den ændrede hormonbalance at gøre. Også kvinder, hvor sygdommen findes i familien, som er spinkle, som er. Sådan slipper du lettere igennem overgangsalderen, – uden du kommer lettere igennem livsfasen og reducerer dine gener, men uden at det Maden, du indtager ifm. overgangsalderen, har betydning for din hormonbalance, og du kan med Som supplement til den sunde kost kan du vælge at indtage.

Hvordan man kan male overgangsalderen hormonbalancen. - mere

Desuden viser undersøgelser, at inaktivitet og overvægt kan gøre din overgangsalder værre, så der er ingen tvivl om rådet herfra: på med træningstøjet og styrk selv din krop og psyke. Det andet er kerner som rug, spelt og byg. hvordan man kan male overgangsalderen hormonbalancen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail