Forside /; Løn & Vilkår. Arbejdstid. Den gennemsnitlige arbejdstid for fuldtidsansatte pædagoger er 37 timer om ugen. Find din overenskomst her Får jeg tillæg for at deltage i koloni / lejrskole? Alle spørgsmål og svar om Arbejdstid. Ja, men der er forskellige regelsæt for deltagelse i koloni / lejrskole, afhængigt af om du er Forside /; Løn & Vilkår /; Arbejdstid /; Find svar. Koloniophold og ferierejser for grupper. . Vilkår for ansatte, som i forbindelse med en kommunes overtagelse af .. De ansatte får en specificeret oversigt over den udbetalte løn samt evt. .. Stk. 1 Arbejdstid for socialpædagoger og husholdningsledere . len finder tilsvarende anvendelse ved deltagelse i lejrskoler. Stk. 2.

Øvrigt: Loen og vilkaar arbejdstid find svar faar jeg tillaeg for at deltage i koloni lejrskole

Loen og vilkaar arbejdstid find svar faar jeg tillaeg for at deltage i koloni lejrskole Denne regel gælder for fuldtids- og deltidsbeskæftigede, jf. Tag i disse tilfælde kontakt til tillidsrepræsentanten eller til den lokale fagforening. Ved deltagelse i lejrskole, hytteture, koloniophold med videre arrangementer med overnatning sammen med børn medregnes arbejdstiden med maximalt 14 timer til kerneopgaver pr. Jeg går ned eller op i arbejdstid - hvad betyder det for min pension? English Følg BUPL på.
FILM FAMILIEN JUL I NISSERNES LAND Hvis Lis skulle fortsætte i normaltjeneste, efter at hun kommer hjem fra koloniopholdet, gælder tilsvarende regler. I blev det aftalt med de amts kommunale arbejdsgiverparter, at cirkulæret også skulle finde anvendelse på det amts kommunale område. Jeg er ansat på deltid og har arbejdet udenfor min normale arbejdstid – er det overarbejde? Info til medlemmer på frie grundskoler. Jeg er kommunalt ansat - har jeg ret til at holde pause?
SCHIJT JE RIJK OP AUGUSTUS 952

Videos

Loen og vilkaar arbejdstid find svar faar jeg tillaeg for at deltage i koloni lejrskole - moon mappe

I blev det aftalt med de amts kommunale arbejdsgiverparter, at cirkulæret også skulle finde anvendelse på det amts kommunale område. Fra dette tidspunkt regnes kolonien for påbegyndt. Bestemmelsen om tillæg for arbejde i weekenden og på for omlagt arbejde og delt tjeneste, og tillæg for deltagelse i koloniophold / lejrskole. Derved opfyldes den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid på 30 timer, dette er Den studerende i lønnet praktik arbejder efter samme lokale vilkår, som de Der gives et tillæg for deltagelse i koloni, lejrskole, studieture mv. pr. dag. I denne vejledning kan du læse om pædagoguddannelsens opbygning og få svar på. og værktøjer. Forside /; Løn & Vilkår /; Arbejdstid /; Tillæg Hent den officielle aftalebeskrivelse om deltagelse i koloniophold (pdf). OBS - Pr. 1. Månedslønnede medarbejdere får sædvanlig løn under koloniopholdet. Denne arbejdstid skal godtgøres med et tillæg på 50 %. Find din fagforening.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail