nye lyde jeppe just christensen

I modtager Jeppe Just Christensen Just Christensen er altid på jagt efter nye lyde, og af. OM ELEVOPGAVEN Eleverne skal lade sig inspirere af Jeppe Just Christensens måde at arbejde på og skal med udgangspunkt i tre tegninger af forlystelser fra. Jeppe Just Christensen, composer. Om: Komponisten Jeppe Justs musik handler om genbrug, nostalgi, Lydene slingrer i Jeppe Just Christensens nye musik.

Nye lyde jeppe just christensen - 469,00 kr

Studio Master FLAC 24bit 48kHz Instrumenterne bliver præpareret, hacket, bygget om og bygget op i jagten på nye tilfredsstillende klange og spilleteknikker. Om konstruktionen af en optisk synthesizer, der kan oversætte billeder til lyd. John Cage Denne performative musik udfordrer og provokerer! Til venstre for Jeppe Just Christensen, der lige om lidt går i gang med at spille, står en computer, der styrer den elektroniske del af koncerten. nye lyde jeppe just christensen

Videos

Stories of Greatness: Anna Kruse challenges the limits of boardsports

Sin første: Nye lyde jeppe just christensen

UNDERHOLDNING TO SNUPPET I SNYD 473
Nye lyde jeppe just christensen 636
GREVE WHOEVER READS BERLINGSKE GAZETTE JOY PIGER ROSKILDE Denne performative musik udfordrer og provokerer! Ufærdigheden er noget af charmen ved mine instrumenter, synes jeg. Det er blandt ingredienserne i en skæv koncertcocktail, sammensat af komponisterne Jeppe Just Christensen og Jexper Holmen og serveret af Classy Mondays og Scenatet. Hvad siger du til at opleve SCENATET hjemme hos Jeppe? Det kan man som lytter sagtens høre undervejs.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail